Dimecres 24 d’abril de 2024: reunions, taula social, dinar amb la Mònica Sales i Consell Comarcal

Dimecres 24 d’abril: reunions, taula social, dinar amb la Mònica Sales i Consell Comarcal

Avui començo reunions a quarts de 9 del matí, amb reunió amb els tècnics municipalsrepassant l’avanç del Pla territorial del Penedès, perquè demà tinc la reunió al Consell.

A les 10 del matí tinc taula social, com cada mes. A més, en aquesta reunió ens acompanyen la directora tècnica del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal i la responsable de serveis socials del Consell Comarcal, que ens presenten el resum de les actuacions realitzades l’any 2023, en el marc del conveni que tenim amb l’àrea de Serveis Socials del Consell.
Aquest conveni inclou els serveis dels professionals i serveis socials bàsics, el Servei d’Atenció a la Dona (SAD), integració socials, servei d’acolliment residencial d’urgència, transport adaptat, serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS), educadors socials per a adolescents, immigració, Servei Integral d’atenció a la dona (SIAD) (inclou coordinadora, psicòloga, advocada i LGTBI), centre obert durant el curs escolar, Pacte d’Estat contra la violència de gènere, envelliment i conductes de risc i ‘Sensellarisme’.
Durant el 2023 s’han atès més de 400 veïns de la Bisbal des de l’àrea de serveis socials i s’han gestionat 318 expedients.
Moltes gràcies per la bona feina i gràcies també als regidors Joan i Paqui! Serveis socials és una àrea que cada vegada necessiten més i més recursos, llàstima que les normatives siguin tant paternalistes i tant poc d’ensenyar a pescar.

Després tinc dues reunions d’atenció a la ciutadania. Al migdia vaig, amb la Judith i la Paqui, a dinar al restaurant Ull de Llebre, amb diverses persones de la comarca i la Mònica Sales, cap de llista de Junts a Tarragona per les properes eleccions del 12 de maig.
A la Mònica fa molts anys que la conec, d’una “vida política anterior” i m’ha alegrat molt molt dinar i parlar amb ella. És una dona treballadora, agradable i molt bona candidata!

I per la tarda, cap al Consell comarcal del Baix Penedès, que avui tenim Comissió informativa. Aprovem 11 propostes entre ajuts als menjadors escolars, convenis i bases de procés selectiu per personal. Treballant per la Bisbal i pel Baix Penedès!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari