Diumenge 14 d’abril de 2024: celebrant els 51 anys!

Diumenge 14 d’abril: celebrant les cinquanta-una voltes al sol!

Avui és el meu aniversari i el celebro de la millor manera possible: en família i amb felicitacions d’amics i amigues. Han passat moltes coses en aquests cinquanta-un-anys, coses bones i coses menys bones, de les que he après molt. Moltes vegades ens pensem que, havent viscut més de mitja vida, ja no ens pot sorprendre res o que segons quines persones no et poden sorprendre i sí! per fets que ni podies pensar, et sorprenen, i no deixen de ser aprenentatges de la vida que ajuden a tirar endavant o que et fan reflexionar i segueixes endavant.

He tingut el gran privilegi de nèixer en una família que, per mi és la millor, una família que m’han ensenyat a ser qui sóc, que em van donar estudis i que em van inculcar la cultura de l’esforç, de participar d’entitats i la cultura de fer el bé, de treballar per millorar el nostre entorn i la nostra gent. I amb uns germans que sempre hi són, que moltes vegades no cal parlar per entendre’ns. Moltes gràcies!

Després, al llarg de la vida, et trobes persones amb qui comparteixes tot el camí o un tros de camí, i tothom és important. Amb la sort de trobar-me amb el Rafel i formar una família, i seguir creixent en edat i com a persona rodejada d’amics i amigues, de companys i companyes de fatigues que avui són persones molt importants.

Realment em considero una persona molt afortunada d’haver nascut en una època i un país impressionants, de tenir-vos a prop, de poder aprendre de vosaltres i seguir fent camí durant molts anys!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari