Dimecres 10 d’abril de 2024: reunió amb la Cambra de comerç, reunió del SOC i ACM, reunió amb Correos i Consell d’alcaldies

Dimecres 10 d’abril: reunió amb la Cambra de comerç, reunió del SOC i ACM, reunió amb Correos i Consell d’alcaldies

A les 9 del matí em connecto a una reunió amb la Cambra de Comerç i SOM Bisbal per fer un últim repàs de la jornada de demà sobre ocupació, dins el Pla d’Impuls les Planes.

A les 10 em connecto a la Comissió de Seguiment del Consell de Direcció del SOC, on hi assisteixo com a ACM. Una reunió llarga on es tracten els següents temes: criteris generals de l´ordre de base dels programes de Desenvolupament Local; criteris generals de l’ordre de bases d’Innovadors i Experimentals; criteris generals de la convocatòria 2024 Campanya agrària Lleida; atorgaments Foment de l’ocupació; esborrany Programació 2024; atorgaments Ocupació Juvenil; criteris generals de la convocatòria 2024 Treball i Formació Joves tutelats i extutelats i criteris generals de la convocatòria 2024 beques Formació Professional per a l’ocupació.

Al migdia em reuneixo, juntament amb la regidora de barris i el regidor d’ensenyament, amb càrrecs directius de Correos, per la millora del funcionament del servei de Correos. Hem fet vàries reunions i ara a esperar el resultat!

I per la tarda cap al Vendrell, per assistir al Consell d’alcaldies, que avui té un sol tema però molt important. Des del Departament de territori i d’urbanisme de la Generalitat, ens expliquen l’avantprojecte del Pla Territorial Parcial del Penedès. I ens convoquen a diverses reunions per entrar en detall i analitzar-ho bé. Una reunió molt i molt interessant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari