Dimarts 9 d’abril de 2024: comencen les jornades d’empoderament femení, executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i reunió comarcal de joventut

Dimarts 9 d’abril: comencen les jornades “deeses”, executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i reunió comarcal de joventut

A quarts de 10 del matí comença “Deeses“, la primera jornada de moviment, respiració, meditació i dansa al Pavelló Esportiu Municipal. És la primera de vint sessions, organitzades per la Paqui, regidora de Feminismes, i que van a càrrec de la Milena. Són una de les activitats d’empoderament femení, dins el Pacte d’Estat contra la violència de gènere. Moltes gràcies Paqui!

Hi vaig per saludar però no m’hi puc quedar perquè he d’anar a buscar el tren a Calafell per anar a Barcelona i assistir a l’executiva de l’ACM. I avui m’ha tocat a mi! hi ha incidències i no passa cap tren. Per tant, hi vaig en cotxe.
Arribo pocs minuts abans de l’executiva, a la seu de l’ACM a Barcelona. comencem l’executiva amb els punts de l’ordre del dia i d’altres que van sorgint. Avui tractem sobre temes de finançament municipal, la sequiera, … sempre temes importants per millorar els ajuntaments i donar suport.

I per la tarda, dono la benvinguda a la reunió comarcal de joventut. Les reunions periòdiques de Jove Baix Penedès (JBP), amb els tècnics i tècniques de JBP, els regidors i regidores de joventut i els tècnics i tècniques dels municipis de la comarca, es fan cada vegada a un municipi dels que formem part de JBP, i avui toca la Bisbal.
El Joan, regidor de joventut de la Bisbal, els fa primer un recorregut d’una hora per gaudir de la ruta dels murals. Després la reunió es fa a la sala gran del CMC on, després de donar-los la benvinguda, comencen a treballar. Fan molt bona feina des de JBP i, treballant conjuntament amb bons professionals, és quan s’avança!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari