Dissabte 6 d’abril de 2024: celebrant els 30 anys de Jove Baix Penedès teatre al TAG amb “L’auca del senyor Esteve” i començo nou llibre

Dissabte 6 d’abril: celebrant els 30 anys de Jove Baix Penedès, teatre al TAG amb “L’auca del senyor Esteve” i començo nou llibre

A les 11 del matí sóc amb el Joan i l’Arantzazu a l’espai jove de Cunit, assistint al primer acte de celebració dels 30 anys de Jove Baix Penedès.
Em fa molta il·lusió participar-hi per molts motius, un és que vaig participar a la primera activitat organitzada per Jove Baix Penedès a la comarca, concretament al curs de monitor en el lleure, que es va fer a l’Arboç. D’això ja fa 30 anys, per tant, tenia vint-i-un anys!
L’Ajuntament de la Bisbal hi vam entrar de seguida i hi hem estat fins el 2009 aproximadament on, l’equip de govern d’aquell moment es va donar de baixa. Quan vam entrar a govern el 2015, de les primeres coses que vam fer va ser tornar-hi a entrar.
Estar a Jove Baix Penedès vol dir que els joves tenen més serveis i activitats comarcals per joves, que formem part d’aquest gran ens comarcal per joves i això és positiu: l’Hermini, l’àngels, la Montse, la Sílvia, el Ramon, … En aquest aniversari recordo la gran feina feta pels regidors de joventut la Leo i el Félix, i la gran feina que està fent també l’actual regidor de joventut el Joan.

Avui ens retrobem polítics i tècnics i de fa anys!Hi ha els parlaments institucionals, el pastís, fem xapes, fem pica-pica i, quan arriba el conseller Campuzano tornen els parlaments. I un concert, espectacular com sempre, amb Aida & Júlia. Un gran matí d’aniversari. Moltes felicitats!

Al vesre anem els de casa al TAG (Teatre Àngel Guimerà) per veure la representació de “L’auca del senyor Esteve” d’en Santiago Rusiñol. Una gran obra adaptada pel programa de TV3, que vam seguir fa uns mesos.
Una gran obra de teatre que no passa de moda amb el temps. La gaudim molt!

Per la nit acabo el llibre “El monstre de Santa Helena”. M’ha sorprés molt! No me l’imaginava així, i hi ha moments de fantasia absurda on em recorda les escenes del barreter boig d’Alicia al País de les Meravelles! Un llibre per reflexionar sobre la vanitat i l’egoisme humà. Avui començo un llibre regalat i recomanat per un bisbalenc, l’Eduardo, “Foucault. Nacimiento de la biopolítica”, en tinc moltes ganes, segur que gaudiré molt llegint-lo,

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari