Diumenge 31 de març de 2024: diumenge de Pasqua

Diumenge 31 de març: diumenge de Pasqua amb caramelles, mones i teatre

Comencem el diumenge de Pasqual amb les tradicionals caramelles, cantades per la Coral Antistiana després de missa. Gràcies!

Al migdia cap a casa, per donar i rebre mones. Mones tradicionals i també mones de pastisseria molt originals! I el tradicional vers de “Pasqua avui, pasqua demà, doneu-me la mona i us besaré la mà”, que és el dius al padrí o padrina abans que et doni la mona. Tradicions que passen de pares a fills. Dinem tota la família a casa.

Per la tarda el tradicional Teatre a la Societat que, enguany, fan un merescut homenatge a Àngel Guimerà amb “Retalls de música i lletres”, llegint fragments de Mar i Cel, Terra Baixa i la filla del mar. Textes recitats intercalats per la música i veu del Javi i la Laura.
Després concert i recital de poesia. Moltes gràcies a la Societat i a l’elenc de teatre de la Societat pe regalar-nos moments com aquests de dcultura, tradició i música! Orgullosa de la Societat i sobretot de la Sílvia, el Marc i l’Aniol per formar-ne part!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari