Dissabte 23 de març de 2024: esmorzar a l’Esplai, xerrada a la Miralba i sopar d’amics amb productes bisbalencs

Dissabte 23 de març: esmorzar a l’Esplai, xerrada a la Miralba i sopar d’amics amb productes bisbalencs

A quarts d’11 del matí, l’equip de govern al complet som a l’Esplai, per l’esmorzar que organitza l’associació de veïns durant tot el dia amb menjar i música.
Hi ha dos menús a triar: salsitxa amb mongetes o cansalada amb patates. Tot molt bo! Fa molta calor, però s’hi està molt bé a la terrassa.

A les 12 del migdia som al local social de la Miralba, convidats per l’associació de veïns per explicar-los sobre el projecte de les Planes del Vent. Fa unes setmanes, mentre feien assamblea, van entrar persones que recollien signatures contra les Planes del Vent, que algunes formen part de la comissió per la consulta popular no referendària que han sol·licitat a l’Ajuntament. I, una de les persones els van comentar que les naus començaven quan s’acaben les cases de la Miralba, que les naus serien de 20 o 30 metres d’alçada, que l’equip de govern ens embutxacàvem diners, … Ens van venir a veure alguns membres de la Junta preguntant si allò era cert, i per això avui som a la Miralba explicant, amb les transparències que vam fer servir al novembre de 2023 per explicar la proposta.
No anem a convèncer a ningú, tothom és prou intel·ligent per fer-se una opinió pròpia després de conèixer les dades i la proposta, i és lícit i respectacle estar a favor i estar en contra. Sempre amb la veritat, sempre amb transparència. I així ha estat. Ha estat un plaer compartir la informació i respondre preguntes. Gràcies per l’assistència i gràcies a l’associació per la invitació.

Per la tarda anem a rebre el Magí, que arriba del viatge de final de curs de 4rt d’ESO! Cinc dies a Malta gaudint del país i dels amics. Arriben tots esgotats, ara tenen tota la setmana per recuperar-se i fer l’esprint final del curs!

Al vespre sopem a casa amb amics, amb un excel·lent sopar: pa, embotits i formatges, oli, vi i cava de la Bisbal. No es pot sopar millor!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari