Dissabte 24 de febrer de 2024: dia de cine Gaudí

Dissabte 24 de febrer: dia de cine Gaudí

Aquest matí, com sempre, comprant per la setmana als comerços bisbalencs.
Per la tarda tenim cinema Gaudí, amb la pel·lícula “Upon entry“. Primer fem el sorteig que fem dues vegades l’any entre la gent que ve al cine. sortegem primer dues entrades per la propera sessió, i la guanyadora és la Maite Calsina. Després sortegem un lot de vins i caves de Cellers Domenys, on la guanyadora és la Lluïsa Ariño. Felicitats a les guanyadores!

No havia sentit a dir res d’auesta pel·lícula, i m’ha agradat molt. No és massa llarga, i explica la situació d’una parella que va a Estats Units per viure, i les traves que es troba d’interrogatoris, prejudicis,… i el final no us l’explico per si la veieu. Mireu-la si en teniu ocasió.

Torno cap a casa i fem el sopar de dissabte: pizzes boníssimes del Racó de la pedra, pizzeria bisbalenca on les demanem cada dissabte que som a casa. Un bon sopar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari