Dijous 1 de febrer de 2024: reunions sobre els pressupostos participatius i començo nou llibre

Dijous 1 de febrer: reunions sobre els pressupostos participatius i començo nou llibre

Comencem un nou mes, el febrer, amb un nou mural al calendari!
Aquest matí tinc tres reunions, d’explicar com seran els pressupostos participatius d’aquest any. Hem contractat una empresa especialitzada per fer-los millors.
Primer fem una reunió amb personal municipal i l’equip de govern, per explicar com serà el procediment i les diferents fases. Després ens reunim amb la part de comunicació municipal, per treballar la publicació de les diferents fases i les convocatòries de les persones que volen participar. I, més al migdia, ens reunim amb un regidor de la oposició ambé per explicar-li. Els altres tres regidors avuino podien, i dilluns farem reunió telemàtica per explicar-ho i resoldre dubtes.
Estic molt satisfeta de com estan platejats i suposarà una millora en la participació i execució.

Al migdia tinc la segona sessió de rehabilitació, per l’esquinç. I al vespre, acabo el llibreLa Francesca de Barcelona“, una novel·la històrica basada en la vida de la Francesca, que va aconseguir ser metgesa al segle XIV a Barcelona. M’ha agradat molt!
Agafo un nou llibre per començar: “El monstre de Santa Helena“, d’Albert Sánchez Piñol. Ja us explicaré.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari