Divendres 19 de gener de 2024: visita del diputat de Junts, celebració de dos casaments civils, reunions i encetem el Cine Pop

Divendres 19 de gener: visita del diputat de Junts, celebració de dos casaments civils, reunions, encetem el Cine Pop i plou!

Comencem el dia amb pluja, que bé! Tot i que hauria de ploure una setmana seguida, que plogui tot un dia ja és una ocasió per estar contents!

A quarts de 10 del matí, la Judith i jo rebem la visita del diputat per Junts a la Diputació de Tarragona, d’Impulsem Penedès, en Jaume Casañes. Ens parla de l’acció del grup a la Diputació, oferint-se per donar suport a qualsevol tema amb la Diputació. Moltes gràcies per la visita!

Després tinc el goig de celebrar dos casaments civils, els primers d’aquest any 2024, una a les 11 i una les 12 del migdia. A les 11 del matí celebro la cerimònia civil dels bisbalencs Mireia i Pablo. I a les 12 del migdia celebro el casament dels bisbalencs Estefanía i Marc.
Tot i que he celebrat molts casaments civils, sempre noto aquell moment d’emoció per la responsabilitat i l’honor de celebrar-los.
Moltes felicitats parelles!

Al migdia tinc dues reunions amb bisbalencs i bisbalenques, per diferents temes.

A les uit del vespre, assisteixo a la primera sessió del CinePop, amb el Llorenç Avinyó.
L’any passat va dirigir el club de lectura, que va tenir molt d’èxit. Enguany, canviem per pel·lícules no comercials i comentar tan el director com els actors i la pel·lícula. Comencem avui amb Apile, una comèdia de Nanni Moretti. Nanni Moretti és un director famós italià, tot i que confesso que no n’havia sentit parlar mai. Sóc bastant analfabeta en temes de cine, sobretot si no és el comercial. Em queda molt per aprendre!
Primer el Llorenç ens posa en situació de quan és la pel·lícula, del director, …, mirem la pel·lícula i despresl a comentem. M’ha agradat molt la pel·lícula i a estat una sessió molt interessant. Gràcies Judith per fer-ho possible!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari