Divendres 12 de gener de 2024: reunions a l’Ajuntament i presentació del llibre “Clavellet, un vampir de l’Alguer”

Divendres 12 de gener: reunions a l’Ajuntament i presentació del llibre d’en Jordi Martí

Avui estic tot el matí a l’Ajuntament. Començo amb reunions internes, per seguir després amb reunions d’atenció a la ciutadania. Agafo les dues crosses per no posar tant el peu a terra, avui fa just dues setmanes de l’esquiç i he de seguir fent bondat.

Per la tarda assisteixo a la presentació del llibre d’en Jordi Martí “Clavellet, un vampir de l’Alguer” i, la presentació, va a càrrec de l’Aniol, que ens fa un repàs del vampirisme al cine. Què us he de dir! Orgull màxim de mare per la seva exposició!
Després el Jordi ens va un recorregut pel vampirisme dins la literatura catalana i algueresa, molt interessant! A l’acabar, compro el llibre amb moltes de llegir-lo!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari