Divendres 15 de desembre de 2023: assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, lliurament de pinso al voluntariat de les colònies de gats de carrer, visita de la presidenta de la Cambra de Comerç i actes de la Marató

Divendres 15 de desembre: assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, lliurament de pinso al voluntariat de les colònies de gats de carrer, visita de la presidenta de la Cambra de Comerç i actes de la Marató

A les 9 del matí anem a l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, l’última de l’any. Aprovem inicialment el pressupost pel 2024 i es dona compte de varis expedients.

Tornem a l’Ajuntament i, durant el matí, acompanyo al regidor de benestar animal a donar el pinso per les colònies de gats de carrer als voluntaris i voluntàries d’aquestes colònies. Donem aquest pinso gràcies al conveni amb l’empresa Affinity, de les Planes Baixes que, generosament ens dona pinso gratuït. Aprofito per agrair a cada coluntari la tasca de voluntariat!

A les 12 del migdia ens reunim amb la presidenta de la Cambra de Comerç, la Sra. Laura Roigé, i el Jordi Cáceres director de projectes i competitivitat de la Cambra.


Aquesta és la quarta campanya de comerç de Nadal i, cada any ens visita la presidenta durant la campanya. Avui visitem els nous comerços i ambé d’altres. Moltes gràcies Laura i Jordi per la vostra complicitat!

Per la tarda comencem actes de la Marató de TV3. Primer amb les activitats organitzades per l’Associació de Gent Gran, amb coca i cava i un Bingo solidari. Som molta gent passant una bona estona i contribuint a la Marató. Tinc la sort de cantar una línia i, al renunciar als diners a favor de la Marató, em regalen un lot de productes, entre els que hi ha un bolso fet de ganxet per la Maria. Una obra d’art! Aprofitem per mirar el pessebre que ha fet la Junta de l’associació de Gent Gran.

Acabem el bingo solidari i anem cap a la biblioteca per escoltar la xerrada de la Marató, que enguany és sobre la salut sexual i reproductiva. La xerrada és a càrrec de l’infermer i fisioterapeuta Toni Rodríguez. És una xerrada molt amena i interessant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari