Dissabte 9 de desembre de 2023: balneari, casament civil, inici de la campanya comercial de Nadal, dinar en família i festa de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Dissabte 9 de desembre: balneari, casament civil, inici de la campanya comercial de Nadal, dinar en família i festa de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Aquest matí, després d’esmorzar, fem un passeig pels jardins del balneari de les Termes de Montbrió i marxem cap a casa.

Avui comença la Campanya comercial de Nadal “Troba la llum del Nadal“, fins el diumenge que ve. És el quart any consecutiu i les botigues no paren de donar targetons i segellar per les compres, molt d’èxit el primer dia!

Al migdia tinc el goig de casar l’Eva i el Mario, veïns de la Bisbal que han triat l’auditori del CMC per celebrar el seu casament civil. Un casament molt emotiu amb família i amics, que sigueu molt feliços!

Després del casament marxem a dinar al restaurant les Piques, amb família. Com sempre, un dinar espectacular!

A quarts de nou del vespre la Judith i jo marxem cap a Valls, per assistir a la festa i sopar de final de temporada 2023 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una part de la sala Kursal acull més de sis-centes persones de la colla, fa molt de goig!
Saludem al president i al cap de colla, al Xavi i el Manel, així com altres persones de la colla que coneixem de fa anys. Un sopar deliciós i una festa magnífica, gràcies! Us esperem a la diada del 15 d’agost de l’any que ve!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari