Dijous 30 de novembre de 2023: acabo el mes amb la festa del comerç bisbalenc i la presentació de la campanya comercial de Nadal

Dijous 30 de novembre: acabo el mes amb la festa del comerç bisbalenc i la presentació de la campanya comercial de Nadal

Aquest vespre convidem el comerç de la Bisbal a la seva festa, amb la presentació de la nova campanya. És el quart any que organitzem la campanya de Nadal del comerç bisbalenc, gràcies a la Judith regidora de turisme, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, i gràcies a la participació de tots els comerços i establiments que hi volen participar.

Ja fa uns dies que han començat la formació, que enguany gira al voltant del Chat GPT. Molt interessant!

A quarts de 9 del vespre els rebem davant l’auditori del Centre Municipal de Cultura i, quan hi som tots, comencem. Primer la Judith i el Jordi expliquen la campanya de Nadal, que serà del 9 al 17 de desembre, amb la imatge i els obsequis. I passem en primícia, el video de la campanya que està gravat amb clients i clientes del municipi. Hi participen el Josep, l’Esther, la Cristina i l’Assun, a qui agraeixo moltíssim la seva participació al vídeo promocional.

A l’acabar pugem a la sala gran del segon pis, per fer un sopar a peu dret que, aquest any, està preparat per la pastisseria Mago, amb vins i cava de Cellers Domenys.

Recordeu que del 9 al 17 de desembre, heu de trobar la llum de Nadal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari