20 i 21 de novembre de 2023: dilluns i dimarts de reunions, visita a un nou comerç i assistència al PlaImpulsDipta

20 i 21 de novembre: dilluns i dimarts de reunions, visita a un nou comerç i assistència al PlaImpulsDipta

El dilluns 20 de novembre tinc diverses reunions al matí i també anem a visitar el nou comerç “A tu vera”. Ja fa unes quantes setmanes que va obrir portes el negoci de la Vanesa, una dona emprenedora que ofereix serveis a la llar, d’acompanyament i de rebuda de paqueteria. Vanesa, et desitjo tota la sort del món!

El dimarts 21 de novembre tinc també vàries reunions al matí. Per la tarda anem a la reunió de la Diputació de Tarragona, reunió d’inici de mandat, on expliquen el Pla de concertació de la Diputació amb tots els ajuntaments de la demarcació, per aquest mandat. Una reunió interessant, i a esperar com serà aquesta concertació, que sabrem en els propers mesos.
Em fa molta il·lusió saludar alcaldes i alcaldesses, i també treballadors de la Diputació amb els que vaig coincidir a finals de l’anterior legislatura.

Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari