9, 10 i 11 d’octubre de 2023: reunions, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, Consell d’alcaldies i començo nou llibre

9, 10 i 11 d’octubre: reunions, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, Consell d’alcaldies i començo nou llibre

El dilluns 9 d’octubre tinc vàries reunions durant el dia. Destaco el detall d’una artista del Priorat, que fa manualitats molt especials. Moltes gràcies!

El dimarts 10 d’octubre tinc reunions i fem públic el Pla de mandat que hem treballat l’equip de govern durant aquests primers mesos de legislatura. Un Pla de mandat amb les principals inversions i temes d’aquests quatre anys. El dimecres 11 d’octubre començo a les 9 del matí connectant-nos a l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. És una assemblea extraordinària i urgent per aprovar el compte general del 2022, després de l’aprovació de la Comissió de Comptes. Ens connectem la Paqui, el Dani i jo des de l’ordinador del despatx d’alcaldia.
Al migdia anem a una de les empreses del polígon per continuar amb el Pla d’impuls dels polígons del municipi, una visita molt interessant!
I per la tarda, al Consell d’alcaldies al Consell Comarcal del baix Penedès, amb temes tant importants com interessants com la recollida de residus i temes d’ocupació.

Treballant pel municipi i per la comarca.

Al vespre començo un nou llibre, després d’haver acabat el magnífic ” El Crist de nou crucificat“, una joia per reflexionar i per entendre les bondats i egoismes de les persones, molt recomanable de llegir i reflexionar després de cada pàgina. Avui començo un llibre que vaig triar pel títol: “Las herederas de la singer” d’Ana Lena, com a bona filla i neta de modista, amb dues màquines de cosir “singer” a casa, no em vaig poder resistir a comprar-lo, espero que em sorprengui!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari