Dijous 11 de maig de 2023: reunions, dinar tertúlia del Consorci d’Enoturisme Penedès, presentació del llibre “Ens n’hem sortit?” i inici de la campanya electoral!

Dijous 11 de maig: reunions, dinar tertúlia del Consorci d’Enoturisme Penedès, presentació del llibre “Ens n’hem sortit?” i inici de la campanya electoral!

Al matí tinc reunions a les 9 i les 10 del matí. Després marxo amb la Paqui cap a Torrelavit. El motiu és el dinar tertúlia al què assistim al Celler d’en Bacus, per fer balanç d’aquesta legislatura dins el Consorci d’Enoturisme Penedès, d’on formem part i on la Judith forma part del comitè executiu.
Una legislatura amb molta feina feta, felicitats!

A mitja tarda, assistim a la presentació de llibre “Ens n’hem sortit?”, presentat per la Nati Soler i el Joan Descals, dos grans artistes de la comarca! Com sempre un plaer escoltar la presentació de la Nati i el Joan, dues persones sàvies i artistes.

A l’hora del sopar anem al local de campanya per fer un pa amb tomàquet, mentre esperem que siguin les dotze de la nit per començar la campanya electoral per les municipals! Tot el grup de compromís gaudim sopant i rient i després anem tots junts penjant els cartells, que no és eficient però sí divertit poder anar tots junts pel poble!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari