Tag Archives: inversions

Dilluns 17 de setembre: signatura del contracte d’obres per acabar el pou de l’Esplai i Ple ordinari, on la oposició no aprova propostes socials i de millora per la Bisbal

Dilluns 17 de setembre: signatura del contracte per acabar el Pou de l’Esplai i Ple ordinari on la oposició ha votat en contra perquè no puguem fer rebaixa de la contribució, ni contractar un educador de carrer, ni tenir representació de l’Ajuntament a l’escola i institut, ni comprar un cotxe, ni reforçar el departament d’urbanisme.
Llegir més

Share

Dilluns 21 de setembre: en el Ple definim les principals inversions d’aquesta legislatura

Tal com vaig comentar ahir, hi ha un punt del Ple ordinari de divendres que mereix un apunt especial en solitari: la decisió de l’equip de govern sobre les inversions d’aquesta legislatura.

PallasoAbans però, vull remarcar un fet d’avui dilluns. Aquesta tarda el Caste (Carles Castelló) ens ha presentat en Magí Valls, un pallasso que va estar al Nepal actuant en campaments, orfenats, … dins el projecte Smiles for Nepal. Tant al Magí com al Caste els brillen els ulls quan parlen de  les vivències del Nepal i de les ganes de tornar-hi. No canvieu!! Estem molt orgullosos de comptar amb gent com vosaltres!

Ara sí que començo l’explicació de les inversions:

Llegir més

Share