Tag Archives: èxit

Felicitats als bisbalencs per l’èxit en la manifestació “Prou d’abusos!”

L’organització de la manifestació del passat dissabte de juliol de 2009 sota el lema “Prou d’abusos”, volem felicitar i agrair als centenars i centenars de bisbalencs que hi participàreu. Segons dades oficials, prop de 800.

A diferència de la manera d’actuar de l’actual equip de govern, la manifestació estava oberta a tothom, a totes les ideologies i es podia comprovar quan veies bisbalencs i bisbalenques d’idees i maneres de fer diferents, caminant de costat per la mateixa causa.

La manifestació es va regir per l’alt grau de civisme de tots els participants i al final es va llegir el manifest que agrupava els vuit temes centrals: pujada abusiva d’impostos, regidors que no demostren estar al corrent de pagament dels impostos municipals, contractacions a dit, cobraments de dietes sense límits, celebrar els plens al matí, autorització a les entitats d’utilització del Centre Municipal de Cultura sense criteri ni reglament, imposició de les festes de les urbanitzacions sense comptar amb els veïns i fomentar la política de la divisió en tot el municipi. Llegir més

Share