Tag Archives: estalvi

Dimarts 10 de novembre: telefonia mòbil regularitzada!

mòbilsEl 23 de setembre comentava que començaven a regularitzar la telefonia mòbil municipal. Ha costat aclarir-ho però ho hem aconseguit! Hauria de ser senzill, hauríem de tenir tota la informació, hauríem de tenir tota la documentació, hauríem de tenir tots els terminals de mòbil però NO teníem la documentació, NO teníem la informació de quants mòbils pagàvem ni quines tarifes i NO teníem els terminals pagats.
Després de parlar amb la companyia i muntar el trencaclosques, el passat mes d’octubre vam aclarir aquest tema.
Fins el 24 de maig de 2015 hi havia 17 línies de mòbils a nom de l’Ajuntament. Després de trucades i comprovacions resulta que els bisbalencs pagàvem:

Llegir més

Share

Divendres 30 d’octubre: nou Pla d’Ocupació i estalvi de combustible

Al juliol va sortir nova convocatòria de Plans d’Ocupació de Treball i Formació 2015 (TREFO) i ens hi vam acollir.
És un programa que combina contracte laboral de 6 mesos i unes hores de formació. El perfil a contractar és de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació.
Aquest programa depèn de la Generalitat i es vincula a través del Consell Comarcal del Baix Penedès amb el suport del SOC.
És feina de peó durant 6 mesos, del 16 de novembre 2015 al 15 de maig 2016.
Estan contractats pel Consell Comarcal i no representa cap cost per l’Ajuntament.
El divendres, junt amb la Maguy regidora de Serveis Socials, hem acabat aquest expedient i la setmana que ve ja podem enviar al Consell tota la documentació per tenir-ho tot a punt pel dia 16 de novembre.
Només són 6 mesos, però per les persones que fa temps que no treballen i que ja han extingit totes les prestacions, és una feina i una ajuda de moral també per tirar endavant.
Llegir més

Share