Tag Archives: corrupció

Divendres 5 d’agost: pluja de cendra per l’incendi i aire de foc per les veritats que comencen a sortir a la llum

Aquest matí han tornat a aparèixer comentaris, rumors i molta ràbia continguda de bona part de l’equip de govern anterior d’ERC al sortir aquesta setmana el tema del Corte Inglés, de les tarifes d’aigua i de la denúncia a l’Oficina Antifrau.
Llegir més

Share

Dimecres 3 d’agost(1ra part): ple amb l’aprovació inicial de les noves tarifes d’aigua i donant compte de la denúncia a l’oficina antifrau

Aquesta tarda hem celebrat un Ple extraordinari molt important i, de moment, el més llarg de la legislatura, amb dues hores i mitja.
Com que hi ha molta informació, en aquesta notícia explico els dos punts relatius a la tarifa d’aigua i a l’últim punt de donar compte de les accions fetes per la mala gestió de l’equip de govern anterior i el secretari vers els convenis de col·laboració signats entre l’Ajuntament i Joventut Bisbalenca CF, del 2010 al 2014. Són dos punts que hem treballat durant molts mesos i que són bàsics per aquesta legislatura.
En una altra notícia explicaré els 4 punts econòmics i en una tercera notícia la resta de punts amb subvencions per famílies desafavorides, pla local de joventut i altres, molt importants també.
Llegir més

Share

Dijous 18 de febrer: xerrada sobre el risc de corrupció

Avui dijous la major part de l’equip de govern hem participat en una sessió de prevenció de la corrupció.
Era una sessió organitzada per l’ACM (Associació Catalana de Municipis), la FMC (Federació de Municipis de Catalunya) i l’Oficina Antifrau, amb col·laboració també de la Diputació de Tarragona.
Ha estat molt interessant fent-nos pensar en com evitar-la, com detectar-la i com actuar.
Llegir més

Share

Dimarts 27 d’octubre: reflexions

DespatxAvui m’ha fet il·lusió contestar unes preguntes a la Roser Ferran, per un treball de periodisme.
Algunes de les preguntes anaven sobre la corrupció política: si ara n’hi ha més que abans, la mala imatge dels polítics, …
Són preguntes que sentim molt pels mitjans de comunicació i moltes vegades no en fem ni cas, però val la pena reflexionar-hi.

Hi ha més corrupció ara que abans?

Llegir més

Share

L’alcalde Puigibet no dimiteix. Es declara honest, treballador i víctima.

El Ple d’avui dimarts 14 d’abril, el vam sol·licitar els regidors de CiU el 2 d’abril i l’alcalde tenia 15 dies per convocar-lo. És un ple amb un únic punt a l’ordre del dia: demanar la dimissió de l’alcalde per estar acusat per presumpte comissió d’un delicte de prevaricació.

Ple14abrilÉs un Ple que ha durat 11 minuts, a l’alcalde i l’equip de govern no els interessava que expliquéssim gaire cosa, perquè pel que sabem la versió que venen a la gent és “pobre alcalde, no sabia que havia de donar aquests papers, això era cosa del secretari!”.

Aquí teniu la transcripció del Ple, d’aquests 11 minuts on l’alcalde s’ha definit com honrat, treballador i víctima:

Llegir més

Share