Tag Archives: carretera

Divendres 17 de gener: acomiadem al Joan i la Montse, reunió amb carreteres, lliurament d’ISO a Cellers Domenys i cursa solidària

Divendres 17 de gener: acomiadem al Joan i la Montse, reunió amb carreteres de la Generalitat, assisteixo al lliurament de la certificació ISO a Cellers Domenys, tarda amb la cursa solidària de l’escola Ull de Vent i acabo el divendres amb la rifa del porc al Vendrell i mirant el Polònia en família

Llegir més

Share

Divendres 9 de març: preparant Junta i Ple i bona notícia per part de la Generalitat: la licitació del projecte de la rotonda a la Bisbal a la C-51!

Aquest divendres 9 de març, tot el matí preparant i signant propostes per la Junta de Govern de dijous que ve dia 15 de març, i pel Ple ordinari del dilluns 19 de març que convocarem el dimecres que ve.
Llegir més

Share

Dimarts 30 de maig: la Generalitat aprova el conveni de carreteres que inclou la solució a l’encreuament de la C-51 a la Bisbal

Avui la Generalitat aprova el conveni  de vàries cessions de trams de carretera entre la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament i aprova també la construcció de la rotonda a la C-51 al pas per la Bisbal, més avall d’on hi ha el creuament. Un gran èxit aconseguit pel treball conjunt de les tres administracions i sobretot per totes les persones i associacions que hem estat lluitant aquests anys per solucionar l’accés!

Llegir més

Share

Dilluns 20 de març: Ple ordinari on aprovem el conveni que permetrà arreglar l’accés a la C-51

Avui dilluns 20 de març, celebrem Ple ordinari a les 7 de la tarda. Hi assistim tots els regidors i regidores del consistori. Aquí teniu el resum dels temes tractats i també les votacions.
Llegir més

Share

Dimecres 13 de juliol: visita amb el Conseller de territori i sostenibilitat Josep Rull i presentació del nou mitjà de comunicació “La ciutat del Baix Penedès”

Estacio FrançaAquest dimecres a la tarda la Maguy i jo hem agafat el tren a Calafell fins a l’Estació de França per anar al Parlament de Catalunya. Allà havíem quedat primer amb el Pere per anar tots tres a trobar-nos amb el Conseller Rull.

El tema us el podeu imaginar: buscar una solució definitiva per l’accés a les dues bandes de la C-51 al pas per la Bisbal.
Llegir més

Share