Tag Archives: candidatura

Divendres 1 de maig: comencem el mes celebrant Sant Aniol, començant un nou llibre i recordant la presentació de la candidatura de fa un any

Divendres 1 de maig, confinament: Sant Aniol celebrat a casa, feina, nou llibre i fa un any de la presentació de la llista per les municipals!

Llegir més

Share

Dimarts 7 de maig: assisteixo al LocalTic de Cunit i seguim presentant els membres de la candidatura de Compromís amb la Bisbal

Dimarts 7 de maig: participo per segon any consecutiu al LocalTic de Cunit i seguim presentant, a través de les xarxes socials, els candidats de la candidatura de Compromís amb la Bisbal.

Llegir més

Share

23 i 24 de març: cap de setmana amb les fotografies de la candidatura per les municipals, sopar del club d’escacs de la Societat, els 3 Tombs i partit de la Bisbalenca

23 i 24 de març: fotografies de la candidatura per les municipals, berenar-sopar del club d’escacs de la Societat, gran festa dels 3 Tombs i partit de futbol de Joventut Bisbalenca.

Llegir més

Share

Quatre paraules per quatre anys!

Ajuntament1S’acaba una etapa i en comença un altre! Quatre anys passen molt de pressa i alhora són intensos!
El 2011 vam engegar una legislatura els 4 regidors: Ferran, Ma Carmen, Pere i jo. Una legislatura on hem treballat molt per la Bisbal i per aconseguir un Ajuntament més transparent i just.
És molt difícil aconseguir-ho amb un alcalde i equip de govern que es diuen d’ERC però que són cacics, totalitaris, no miren els interessos generals i no tenen cap problema en utilitzar la demagògia i menysprear amb mentides i faltes de respecte a nosaltres. I què a més el partit el deixa fer…

EQUIP: la primera paraula que defineix aquests 4 anys. Havíem treballant junts durant la campanya i hem format un gran equip!
És molt fàcil quan tens de cap de llista el Ferran, i de regidors la Ma Carmen i el Pere. Sempre hem tractat els temes en grup, respectant les opinions i mirant pel millor per la Bisbal.
Llegir més

Share

Sóc l’Agnès Ferré

Agnès4Quan vaig començar aquest blog, ja vaig explicar perquè em presento i qui sóc.

Resumint: sóc l’Agnès Ferré Cañellas, tinc 42 anys i visc al nucli.
Sóc Diplomada en Ciències Empresarials (del 1995), Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (del 1998) i Màster en Govern Local (del 2014).
Vaig estar 15 anys treballant en el sector bancari fins que, el 2013, em vaig acollir a un ERE voluntari per dedicar-me a les meves dues grans passions: la família i la Bisbal.
També he aprofitat per fer cursos relacionats amb el sector públic a nivell municipal.

Sóc militant de CDC, cap local a La Bisbal i formo part de l’executiva comarcal.

Estic molt il·lusionada d’encapçalar un projecte de poble seriós, factible, respectuós, participatiu i amb un gran equip vàlid.

GrupBlogAviat coneixereu el programa que hem elaborat amb l’experiència d’aquests anys, amb aportacions de tot el grup de CiU i amb aportacions de molts de vosaltres.

Feu-nos confiança i no us decebrem!!

 

També tinc un vídeo!! Aquí el podeu veure:

Llegir més

Share

Us presento la Judith de Cal Gornal

JudithLa Judith Vidal Vilella té 46 anys i viu al nucli.
És la Judith de Cal Gornal, perruquera de professió i ara fa de mestressa de casa.
És membre del Consell Escolar, presidenta de La Societat fins la propera tardor i militant de CDC.

La Judith la conec de sempre però no havíem coincidit fins que l’Aniol i la Marta van anar a la Llar d’Infants. Després el seu marit, el Jaume, es va incorporar a la llista de CiU el 2007 i, a partir, d’aquí ja va començar la seva vinculació amb el grup de CiU de La Bisbal.
Què us puc dir que no sapigueu? és alegre, decidida, lluitadora, d’idees clares, treballadora i no es deixa vèncer per les adversitats ni les crítiques.

Al dir-li d’anar de número 2 no s’ho va ni rumiar!!

Aquí teniu el seu vídeo:

Llegir més

Share

Coneixeu la Leo? Ara us la presento!

LeoLa Leo Uceda Martín té 38 anys i fa més de 15 anys que viu al nucli.
És Diplomada en Relacions Laborals i Col·labora a la Pedalada Solidària de “Jo, esportista solidari”.
Amant de la natura, el senderisme i la muntanya.

Ens vam conèixer quan els nostres fills grans començaven a la Llar d’infants i, a partir d’aquí, vam congeniar, d’aquelles persones que connectes de seguida i hi confies.
És una persona discreta, amb les idees clares, lluitadora i alegre.

Quan vaig proposar-li venir a la llista de número 3, com a independent, ho va meditar com és lògic! Perquè anar els primers números de la llista és per pensar-ho bé i més quan no has estat mai en cap llista ni en cap grup polític.
Des d’aquest blog li agraeixo la confiança i tota la feina feta i per fer. Fem un gran equip!!

Voleu mirar el vídeo?

Llegir més

Share