Dimecres 17 de juliol: validació de signatures per la consulta, reunions, comissió informativa i Consell d’alcaldies al CCBP
A les 8 del matí estem a la sala de Plens per validar les 374 signatures presentade per la Comissió promotora per la consulta popular no referendària a iniciativa ciutadana. Hem convidat els onze membres de la Comissió a assistir-hi.
La validació la fan la secretària, la responsable del padró i jo que vaig anotant les que són vàlides i les que no.
Hi assistim bona part de l’equip de govern i tres membres de la comissió. Estem més de dues hores validant-ho, repassant una per una.
Finalment hi ha 311 signatures vàlides i 64 que no són vàlides, majoritàriament de persones no empadronades a la Bisbal.
Al superar les 150 signatures mínimes que fixa la llei, es convocarà la consulta. Ara toca preparar el funcionament de la votación i tots els documents que l’acompanyen, tenim molts dies per preparar i repassar abans de la convocatòria. Seguim!
Després tinc vàries reunions internes de les àrees d’ocupació i urbanisme. Sempre hi ha feina!
Per la tarda estic al Consell Comarcal del Baix Penedès. A les sis de la tarda a la Comissió informativa d’assumptes generals amb sis punts a l’ordre del dia.
Quan acabem, a quarts de set de la tarda, seguim amb el Consell d’alcaldies, que acabem passades les nou del vespre. Tenim només dos punts a l’ordre del dia, però són molt importants i requereixen temps.
Primer ens acompanya la subdirectora general de polítiques actives d’ocupació, del SOC, per explicar-nos la concertació territorial que s’està preparant del del SOC. Serà una nova eina molt millor, per tenir millors polítiques actives d’ocupació, però és un procés complexe amb el que no es pot correr. Tinc l’oportunitat de participar-hi, com a membre de l’executiva del SOC.
La Susana ens ho explica molt bé. Gràcies per venir!
Després la Nati, l’Antònia i la Montse, ens presenten i expliquen els reptes de l’Associació de Parkinson del Baix Penedès. Una associació importantísima per una malaltia crónica, moltes vegades amagada, que millora la qualitat de vida dels qui la pateixen. Moltes gràcies per les vostres explicacions.
Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!