Dissabte 18 de maig de 2024: dia d’estones de pluja, de rotllos de la segona Pasqua, de comunió i d’inauguració dels aparells de cal·listènia

Dissabte 18 de maig: dia d’estones de pluja, de rotllos de la segona Pasqua, de comunió i d’inauguració dels aparells de cal·listènia

Avui és un dia intens i molt xulo!

Durant tot el dia va plovent a estones, però ens permet fer a l’aire lliure tot el que teniem previst, amb sol i tot. I quan surt el sol fa molta calor! Firmo perquè anés plovent així furant el que queda de primavera i tot l’estiu.

Com cada dissabte, vaig a comprar el forn de les escales, i aprofito per comprar rotllos perquè dilluns és el dilluns de la segona Pasqua. Boníssims com sempre!

A quarts de 10 del matí, marxem cap a Sant Cugat del Vallès, per assistir a la primera comunió de la Martina, de la família Olivé. La cerimònia és al Monestir, una cerimònica molt maca. I després anem a fer fotos al claustre.
El dinar és a un hotel proper, tot molt bo, amb una decoració espectacular. El millor és retrobar-se amb la família Olivé, que ara feia temps que no ens vèiem.

A mitja tarda arribem a la Bisbal, i vaig cap a l’Esplai per la inauguració dels aparells de cal·listènia, fruit dels pressupostos participatius de l’any passat. Abans han anat als aparells de la Mitalba, però ja no hi he sigut a temps.
Veure com els joves fan esport amb aquests aparells, és espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari