Dilluns 29 d’abril de 2024: dia de pluja i de reunions

Dilluns 29 d’abril: dia de pluja i de reunions

Avui plou tot el dia i plou molt i molt bé! Amb el convé fa molta alegria!

Aquest matí anem a Igualada, de reunió amb el serveis territorials d’urbanisme de la Generalitat al Penedès, per consultar la modificació de normes subsidiàries que estem preparant, d’actualitzacions tant de normativa com d’apunts actuals. Reunió profitosa!

Després reunions telemàtiques des del despatx i, per la tarda, reunió amb l’associació de veïns de l’Esplai, on també hi assisteix la Paqui regidora de barris. Sempre és enriquidor escoltar les associacions de veïns.

I, quan marxem cap a casa, segueix plovent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari