Dimecres 7 de febrer de 2024: reunions i participem a la celebració del Carnaval de la Gent Gran

Dimecres 7 de febrer: reunions i celebrant el Carnaval de la Gent Gran

Durant el matí tinc vàries reunions. Al migdia, celebrem la mesa de negociació del personal municipal, on hi assistim el representant dels/les treballadors/res funcionaris, la representant dels/les treballadors/res laborals, la secretària municipal i jo mateixa.
Els principals temes tractats són: que s’està treballant en l’actuació de la Relació de Llocs de Treball; la oferta pública d’ocupació 2024; el nou increment retributiu del 0,5% pel 2023, aprovat pel govern central i les vacances del personal. Són reunions importants de drets i deures dels treballadors i treballadores que es reflecteixen en un bon servei a la ciutadania.

Per la la Paqui i jo assistim a la festa del Carnaval al Racó de la Gent Gran, on hi participen les persones que fan activitats per la gent gran dels locals socials de la Miralba, Can Gordei i Priorat i al Racó de la Gent Gran.
Han preparat unes màscares precioses! I fan un concurs de màscares, activitats, ball i un berenar. La Paqui és una gran regidora de gent gran!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari