3 i 4 de febrer de 2024: cap de setmana tranquil amb una reunió, celebració de casament civil, cine a casa i celebració familiar

3 i 4 de febrer: cap de setmana tranquil amb una reunió, celebració de casament civil, cine a casa i celebració familiar

Aquest cap de setmana és tranquil, que bé! Després de dos caps de setmana plens d’activtats, s’agraeix un cap de setmana com aquest.

El dissabte 3 de febrer al matí tinc una renió amb una bisbalenca i, al migdia, tinc el goig de casar al Marc i la Cristina. Un casament celebrat a l’auditori del CMC, ben decorat per l’Eva de Secrets Vintage. Felicitats parella!

Al vespre mirem a casa, a TV3 a la carta, la pel·lícula “Sota un cel de plom” basada en l’estada de la Neus Català a camps de concentració de nazis, interpretada per la gran artista Nausicaa Bonnin. quan la van fer a la Bisbal al Cicle Gaudí de cinema en català, no la vaig poder veure i en tenia ganes. Si podeu, mireu-la!

El diumenge  de febrer és el dia mundial de lluita contra el càncer, s commemora per augmentar la conscienciació i per mobilitar la societat per avançar en la prevenció i control de la malaltia. Per aquest motiu il·luminem la façana de l’Ajuntament de color rosa. Malauradament tots tenim família i amics que han superat aquesta malaltia però per sort cada vegada coneixem més persones que ho superen, gràcies a l’avenç de la medicina. Tot iaixí encara queda molt per investigar i tractar.
Avui un record molt especial per la Margarita, el Joan i el Pere.

Al migdia anem a dinar al restaurant Ull de Llebre per celebrar els 76 anys de la meva mare. Moltes i moltes felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari