30 i 31 de gener de 2024: acabo el mes de gener amb reunions i Consell Comarcal

30 i 31 de gener: acabo el mes de gener amb reunions i Consell Comarcal

El dimarts 30 de gener a quarts de 10 del matí, em connecto al Consell de Direcció del SOC en representació de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Consell llarg amb deu punts a l’ordre del dia.

Cap al migdia ens reunim amb els veïns del carrer Pare Junqué, entre el carrer Santa Cristina i el carrer Sant Joan, per informar-los que en els propers dies començaran les obres de millora de les infraestructures.
I per la tarda començo rehabilitació, per l’esquinç que em vaig fer. Quan acabo torno a l’Ajuntament i fem reunió l’equip de govern.

El dimecres 31 de gener al matí, la Judith i jo anem a Viladecans. El motiu és que un dels regidors i tècnics de l’Ajuntament de Viladecans, ens expliquen el projecte energètic de millora i d’eficiència amb energies renovables. Un projecte molt interessant del que en podem treure molt bones idees!

Per la tarda vaig cap al Consell, primer Junta de Govern i després Consell d’alcaldies. Al Consell d’alcaldies tractem vuit temes, tots molt importants. Temes d’ocupació, igualtat i inversions, entre d’altres.

Acabem un mes que ha passat molt i molt depressa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari