Dissabte 20 de gener de 2024: comencem els actes d’inauguració del pavelló esportiu municipal amb jocs esportius, bàsquet, visites, tennis taula i ioga

Dissabte 20 de gener: comencem els actes d’inauguració del pavelló esportiu municipal amb jocs esportius, bàsquet, visites, tennis taula i ioga

Avui i demà són uns dies molt esperats, per fi inaugurem el pavelló esportiu municipal perquè tots els bisbalencs i bisbalenques puguin gaudir-lo!

A quarts de l0 del matí ja hi som i comencen a arribar les famílies participants als jocs esportius. Són 18 equips, més de 50 persones en total. Aquests jocs són gràcies a la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès. Són diferents jocs (bitllets, estirar la corda, …) que fan els diferents grups. Es veu que s’ho passen molt i molt bé!
Tenim la Tresa Turdiu de presentadora i al final donem medalla, motxilla i cantimplora a tots els participants i tres premis (oli i fruta) als tres equips que han obtingut més punts. Moltes gràcies per participar!

Durant tot el dia anem fent visites guiades per les instal·lacions, i des de primera hora que ve molta gent. Al migdia anem a dinar però, com que a quarts de quatre hi hem de tornar a ser, ens quedem l’equip de govern i les famílies, a dinar al bar del poliesportiu municipal. Tot boníssim!

A quatre comencen els Orange Starts, jugadors i jugadores amb capacitats diferents, del Vendrell amb dos bisbalencs que juguen molt bé! Després molts bisbalencs i bisbalenques s’afegeixen a jugar-hi, fins i tot el Joan i la Judith. Moltes gràcies per participar!

Seguidament en un moment munten les taules de tennis taules, amb l’Alfredo i el Pepito al capdavant. Són dos bisbalencs campions d’Espanya de Tennis Taula, amb el club de Vilafranva, que properament participaran al campionat del món. Em sorprén les més de 40 persones que venen també per jugar. Èxit rotund!

I encara no hem acabat, perquè a les 9 del vespre tenim Ioga, gentilesa de la Milena i el Sergi. Som una vintena de bisbalencs i bisbalenques que fem una hora de ioga. Amb l’esquinç vigilo molt a fer només els exercicis que no forcin el peu, però tot i així gaudeixo molt d’aquesta sessió.

No marxem encara a casa, perquè aprofitem per preparar l’acte oficial d’inauguració de demà al matí. Arribo a casa a quarts d’11 de la nit, molt cansada i molt feliç!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari