Dimecres 17 de gener de 2024: reunions a l’Ajuntament i al Consell Comarcal i també treballant des de casa

Dimecres 17 de gener: reunions a l’Ajuntament i al Consell Comarcal i també treballant des de casa

Avui comptava quedar-me a casa fins la tarda, que tinc Consell Comarcal, però he anat a l’Ajuntament a una reunió a les 10 del matí sobre el seguiment de les obres de la fassina i imprevisos que van sortint ja que la torre de la fassina és antiga, i rehabilitar sempre comporta imprevistos. I tots es van sol·lucionant!

Torno cap a casa i segueixo treballant fins la tarda. Tinc millor el peu però, com que encara no fa les setmanes que em van dir, faig bondat. Almenys vaig bé amb una crossa, en comptes de les dues!

Per la tarda tinc sessió doble al Consell Comarcal del Baix Penedès: primer Consell d’alcaldies i després Comissió informativa.

A quarts de 7 de la tarda tenim el Consell d’alcaldies ens acompanya el Conseller d’Interior Joan Ignasi elena, juntament amb l’inspector de Mossos de la comarca i el de bombers, per tractar temes de seguretat.
És la segona vegada que ens visita i sempre ens ha escoltat, es nota els consellers que han sigut alcaldes! Parlem més d’una hora i mitja sobre nombre d’efectius, delictes, les lleis, la seguretat,… una reunió profitosa que esperem que comporti nous efectius en els propers mesos.

A les 8 del vespre seguim amb la comissió informativa d’assumptes generals, del Consell Comarcal. Tenim onze punts a l’ordre del dia, entre ajuts socials i convenis de serveis.

I d’aquí cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari