Dissabte 2 de desembre de 2023: encesa de l’enllumenat nadalenc i sopar de final de temporada de la Colla Castellera de la Bisbal

Dissabte 2 de desembre: encesa de l’enllumenat nadalenc i sopar de final de temporada de la Colla Castellera de la Bisbal

Aquesta tarda gaudim de la festa de l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Comencem amb una xocolatada popular preparada per la Manuela i l’Emilia, senyal que serà boníssima! Hi ha xocolata per 250 persones, i s’acaba tota!


Després de la xocolatada, encenem el magnífic arbre de Nadal de la Plaça de l’església, i comença l’actuació dels Rabadàb, amb nadales a ritme jamaicà.
Fa molt de fred però entre la xocolatada calenta i la música, anem entrant en calor. Ambient nadalenc i de festa amb molta gent!

D’aquí anem al sopar de final de temporada de la Colla Castellera la Bisbal, els Bous. Una temporada molt bona i encarant la propera temporada que serà molt important perquè s’acabarà la fassina i ja hi podran assajar, i perquè és any de concurset. Amunt i castells!
Seiem amb castellers bisbalencs, amb bona conversa i bon menjar.

Un dissabte rodó!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari