Dimecres 22 de novembre de 2023: mesa social, celebració de casament civil, reunió del Pla d’impuls dels polígons, Comissió informativa al Consell Comarcal i Consell d’alcaldies

Dimecres 22 de novembre: mesa social, celebració de casament civil, reunió del Pla d’impuls dels polígons, Comissió informativa al Consell Comarcal i Consell d’alcaldies

Començo el dia amb una reunió a quarts de 9, seguida de la mesa social del mes de novembre. És una mesa amb les treballadores socials, el Joan regidor de benestar social i jo. Repassem i aprovem altes i baixes del servei del rebost, així com el seguiment referent a ocupació i formació.

A les 11 del matí tinc el goig de celebrar el casament civil del Toni i la Teresa. Moltes felicitats parella!

I d’aquícap a Idiada per fer reunió juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona. La reunió és pel Pla d’impuls dels polígons, i hem anat visitant les diferents empreses de les Planes, les Planes Baixes i ara Idiada. Reunions molt profitoses!

Per la tarda vaig al Consell Comarcal. Primer tinc Comissió informativa a les 6 de la tarda, on aprovem quinze propostes, amb temes de sanejament, de beques menjador i d’ocupació, entre d’altres.
Quan acaba no marxo perquè, a les 7 de la tarda, comença el Consell d’alcaldies de la comarca, d’on destaco la visitadels tècnics de la Diputació. És per informar-nos sobre la revisió dels plans d’acció per a l’energia sostenible (PAES), per adaptar-los a les noves necessitats dels nous PAESC (amb la C de clima) que exigeix la Unió Europea. A la Bisbal ja tenim PAESC, no PAES, i per tant la revisió la tindrem més tard.

I d’aquí cap a casa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari