Dijous 16 de novembre de 2023: matí de formació i tarda de tas de vins a Biblioteques amb D.O.

Dijous 16 de novembre: matí de formació i tarda de tas de vins a Biblioteques amb D.O.

Com cada dijous, matino per agafar el tren i anar a classe. Avui és la cinquena sessió de la formació en col·laboració público-privada en el món local, curs a Esade a través de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Al tren començo a llegir “La política de les emocions“, d’en Toni Aira, un llibre que fa temps que tinc a clasa i que em llegiré al tren en els trajectes d’anar i tornar a Barcelona.
Avui el professor Guido Charosky ens parla del disseny de projectes de col·laboració público-privada en l’àmbit local. I després comencem a treballar els projectes en grups. Jo estic al grup d’empresa i ocupació, amb un projecte compartit amb els Davids, la Rosa i la Ma Betlem. Aprenent moltíssim i posant a la pràctica el que anem aprenent!

Avui només tenim classe pel matí, per tant, a mitja tarda ja sóc a casa. Em va la mar de bé perquè així arribo a temps al tast de vins “vins de pel·lícula”, de l’activitat Biblioteques amb D.O. on ja fa uns anys que hi participem. Un tast molt interessant, amb molt bona companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari