Divendres 3 de novembre de 2023: reunions, Consell d’alcaldies i xerrada del Joan sobre com aprendre a menjar bé

Divendres 3 de novembre: reunions, Consell d’alcaldies i xerrada del Joan sobre nutrició

Avui al matí tres reunions de temàtiques diverses i, al migdia, marxo cap al Vendrell. Avui celebrem Consell d’alcaldies extraordinari perquè ens visita el director de l’ACA (Agència Catalana de l’ACA).
Abans del Consell d’alcaldies, el director de l’ACA es reuneix amb representants de la pagesia de la comarca per parlar de l’aprofitament de l’aigua de la depuradora comarcal per a usos agrícoles, per la situació actual de la sequera.
Quan ens reunim el Consell d’alcaldies, primer ens fan una exposició sobre les diferents subvencions per renovació de xarxes i d’altres relacionats amb el servei d’aigua. Després els alcaldes i alcaldesses exposem el neguit davant la sequera i el problema de falta de conscienciació de part de la ciutadania.

Per la tarda, assisteixo a la xerrada que fa el Joan Gimeno amb l’Associació de dones la Roca Foradada. El Joan és nutricionista i la xerrada és sobre els hàbits de menjar. Molt interessant! Gràcies Joan!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari