Dissabte 28 d’octubre de 2023: reunió a Can Gordei, congrés del Pdecat i cinema Gaudí

Dissabte 28 d’octubre: reunió a Can Gordei, congrés del Pdecat i cinema Gaudí

A les 10 del matí assisteixo a l‘assemblea de l’associació de veïns de Can Gordei, convidada pel president. Hi estic uns 40 minuts parlant amb els veïns i responent preguntes. Gràcies per la invitació!

Després marxo a Barcelona per assistir al congrés extraordinari del Pdecat per disoldre el partit. Han estat uns anys on m’hi he sentit molt a gust, amb persones i amics amb criteri, dient la veritat i treballant veritablement pel país. Tot són etapes i ara en comença una altra. Vull agrair la feina i valentia de persones com en David Bonvehí, Quim Nin i Marc Solsona, entre d’altres, per tots aquests anys, n’heu d’estar molt orgullosos!

Per la tarda vaig al cicle de cinema Gaudí, avui els Senderistes bisbalencs són qui venen les nentrades. La pel·lícula és “Las buenas compañías” de la directora Silvia Munt. Una pel·lícula basada en els fets reals en un grup de dones vasques que lluiten per la visibilització del feministre i el dret a l’abortament, el 1976.
Està molt bé, m’ha aradat molt. Només que hi ha moments que no s’entèn el que diuen, com si no vocalitzessin bé o parlessin massa fluix. Però val molt la pensa veure-la.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari