Dimecres 25 d’octubre de 2023: matí de classe i tarda al Consell Comarcal del Baix Penedès

Dimecres 25 d’octubre: matí de classe i tarda al Consell Comarcal del Baix Penedès

Avui torno a agafar el tren ben aviat, per anar a Barcelona. Tinc la segona sessió de formació del curs en lideratge i governança local de les col·laboracions público-privades, a ESADE a través de l’ACM (Associació Catalana de Municipis).

Tenim sessió de matí, de 10 del matí a les 2 del migdia, amb una estona per esmorzar on, a part de parlar amb els companys i companyes, aprofito per fer trucades, respondre correus, …
La sessió d’avui és sobre la gestió de la confiança en projectes de col·laboració público privada en l’àmbit local, a càrrec del Ferran Ramon-Cortés. Una sessió molt dinàmica, on treballem la confiança en grups.

Al sortir dino i agafo el tren per baixar a Calafell i agafar el cotxe fins al Vendrell, que avui tenim Ple extraordinari al Consell comarcal del Baix Penedès. Un Ple on aprovem quatre propostes, d’on destaco la pròrroga del servei de recollida de residus, mentre s’està tramitant la licitació del nou contracte.

Un dia intens i molt productiu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari