Dissabte 21 d’octubre de 2023: passatge del terror i homenatge de l’associació de la Gent Gran als socis de 80 anys

Dissabte 21 d’octubre: passatge del terror i homenatge de l’associació de la Gent Gran als socis de 80 anys

Avui és un dia emocionant!
A les 5 de la tarda anem al gimnàs on la regidoria de festes organitza el passatge del terror, i el Ball de gitanes venen les entrades. Jo no hi entro perquè no gaudeixo amb aquestes coses, però tothom qui surt diu que val molt la pena. Al final del vespre hi ha hagut molta i molta participació!

I a les 6 de la tarda som a la sala gran del CMC, per assistir a l’homenatge de l’associació de la Gent Gran als socis i sòcies que enguany han fet o faran 80 anys.


Som més de cent persones que ens apleguem per la celebració. Comencem amb la benvinguda per part de la presidenta de l’associació la Tresa Vilella, la regidora de la gent gran Paqui Cepas i jo mateixa.

Comencem els homenatges als socis i sòcies que fan 80 anys, i la junta de l’associació els hi fan el lliurament d’una placa commemorativa. Avui homenatgem el Pepe, el Juan, l’Àngels, el Guillem, l’Antoni i el Cesáreo. Moltes felicitats i per molts anys més!

Ara la junta omença a repartir el berenar, l’aigua i el vi. Tot boníssim! després els postres i el cava, per brindar. I la festa no acaba aquí, perquè seguim amb ball una bona estona. Moltes gràcies per convidar-nos i moltíssimes felicitats per ser tan actius, alegres i especials!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari