25, 26 i 27 de setembre de 2023: dilluns, dimarts i dimecres de reunions, celebració de casament civil i Consell d’alcaldies

25, 26 i 27 de setembre: dilluns, dimarts i dimecres de reunions, celebració de casament civil i Consell d’alcaldies

El dilluns 25 de setembre ens reunim amb l’empresa adjudicatària de les obres de millora d’infraestructura a la Riba, això ja va en sèrio!
Després tinc el goig de celebrar la cerimònia de casament civil d’una treballadora municipal, la Fatiha. Que sigueu molt i molt feliços!

El dimarts 26 de setembre tinc quatre reunions. Tres d’atenció a la ciutadania per temes ben diversos, i al migdia la reunió amb la direcció d’obres i l’empresa que executa les obres de la Fase 1 del poliesportiu municipal i la fassina. Les obres no avancen tan de pressa com voldríem, però s’entén perquè és més costós i complicat construir i arreglar sobre una edificació existent que no fer obra nova. Quan les dues obres estiguin acabades, no ens recordarem dels entrebancs que van sorgint.

Del dimecres 27 de setembre destaco el Consell d’alcaldies del Consell Comarcal del Baix Penedès. Hi assistim els 14 alcaldes i alcaldesses de la comarca, on debatem i tractem set propostes, d’on en destaco el contracte de recollida de residus. Molt important el treball en equip de la comarca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari