Dissabte 16 de setembre de 2023: dia de celebració de dos casaments civils i de votació dels pressupostos participatius a Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i el Priorat

Dissabte 16 de setembre: dia de celebració de dos casaments civils i de votació dels pressupostos participatius a Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i el Priorat

A les 10 del matí som a Can Gordei perquè els veïns i veïnes votin la proposta que creguin millor per Can Gordei, dins de les propostes que han fet els veïns en els pressupostos participatius d’aquest any. Passem dues hores molt entretingudes parlant, reben els vots, … Quan són les 12 del migdia, fem el recompte de vots, però no és definitiu perquè durant la setmana que ve les persones que no han pogut venir a votar, poden votar anant a l’Ajuntament.

De Can Gordei anem a l’Esplai per seguir amb les votacions, però jo me’n vaig cap a casa a canviar-me i anar cap a l’auditori del CMC. És que a la 1 del migdia tinc el goig de celebrar el casament civil del José i la M Mercedes! Una parella veïna de la Bisbal, molt bona gent! L’auditori, com sempre, molt ben decorat per l’Eva, que és una artista!

Acaba el casament i me’n torno a l’Esplai, als últims minuts de votació de la gent de l’Esplai i la Masieta per fer el vídeo del recompte. Després ens quedem a fer el vermut.

A les 5 de la tarda celebro un altre casament civil! Tinc el goig de casar el Raul i l’Àgata, veïns també de la Bisbal. Moltes i moltes felicitats parella!

A les 6 de la tarda ja som al Priorat, pels pressupostos participatius, fins les 8 del vespre. Dues hores que passen molt ràpid i on recollim els vots dels veïns i veïnes del Priorat que hi han volgut participar.

Un gran dissabte!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari