Dijous 14 de setembre de 2023: convocatòria de Junta de Govern i assistència al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya

Dijous 14 de setembre: convocatòria de Junta de Govern i assistència al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya

Amb la Judith agafem el tren a Calafell per anar a Barcelona. Baixem a l’estació de França i caminem fins al magnífic edifici de la Llotja de Mar de Barcelona.

Avui se celebra el II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya, organitzat per la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya). Hi anem perquè ens hi ha convidat la Sílvia Solanellas, directora de la UPIC.
Al Fòrum hi assisteixen també alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de municipis grans i petits que tenen al seu terme polígons industrials, amb qui hem pogut compartir idees de millora i innovació als polígons existents.
En aquesta segona edició s’ha debatut sobre tres grans temes: la col·laboració entre empreses i col·laboració público-privada com a motor de competitivitat; avançar cap a PAE (Polígon d’Activitat Econòmica) sostenibles i superar les barreres normatives i administratives existents en la planificació i la gestió urbanística.

Totes les intervencions són de persones d’àmbit públic i privat que saben de què parlen perquè hi treballen, no teoritzen. Ha estat molt enriquidor!

Entremig de les diferents intervencions i taules rodones, he anat signant propostes i la convocatòria de la Junta de Govern per dilluns que ve.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari