Dimecres 13 de setembre de 2023: matí de reunions, tarda de Mancomunitat Penedès Garraf i vespre de reunió de Compromís

Dimecres 13 de setembre: matí de reunions, tarda de Mancomunitat Penedès Garraf i vespre de reunió de Compromís

Avui a les 9 del matí, la Judith i ho ens reunim amb el Jordi i el Sergi de la Cambra de Comerç de Tarragona. La reunió és per dos projectes iniciats i per començar a definir la campanya de comerç de Nadal. Tots són projectes importants i de valor afegit per la Bisbal.

Després anem a fer un tomb pel mercat i a prendre un cafè.

A les 12 el Joan i jo ens reunim amb la directora dels serveis territorials de Drets Socials al Penedès. Una reunió on exposem dubtes i problemàtiques i possibles millores dels serveis socials al municipi. És una reunió molt profitosa, i quedem que més endavant ens tornem a reunir per anar buscant solucions i alternatives.

Uns minuts abans de la 1 del migdia, signem el conveni amb la Coral Antistiana. És el conveni per aquest any 2023 de 4.000€, pels concerts que organitzen aquest any i per l’afinació i manteniment de l’orgue i el piano. La cultura i la música són molt importants per nosaltres, i per això sempre donem suport a les entitats tant amb subvencions o convenis com amb logística, espais, publicitat, …

I després de la signatura del conveni, fem la reunió periòdica amb Aqualia i tècnics municipals. Repassem les inversions en curs i anem valorant les que anirem fent els propers anys. És bàsic que cada any hi hagi inversions de millora a la xarxa d’aigua.

Per la tarda convoco el Ple ordinari pel dilluns que ve, el primer Ple ordinari d’aquesta legislatura! I després vaig a Vilanova i la Geltrú, perquè tenim dues assemblees de la Mancomunitat Penedès Garraf, a la sala de Plens de l’Ajuntament. A 2 quarts de vuit del vespre tenim la primera assemblea extraordinària amb divuit punts a l’ordre del dia. I, a les vuit, la segona assemblea extraordinària i urgent amb un punt relacionat amb l’assemblea anterior. Les dues assemblees són d’inici de mandat, on aprovem la periodicitat de les sessions, assistències, … A partir d’aquí, a seguir treballant!

Encara no acabo el dia, perquè quan arribo a la Bisbal vaig cap al local de davant l’Ajuntament, que vam llogar la setmana passada, on bona part del grup de Compromís amb la Bisbal fem sopar-reunió. Avui fem balanç de l’estiu i dels projectes i idees pels propers mesos. Donem i demanem opinió, perquè la feina és del grup! Tenim temps de riure, de posar-nos més seriosos i tot amb la finalitat de millorar el municipi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari