Divendres 8 de setembre de 2023: matí d’assemblea a la Mancomunitat de l’Abornar i tarda de l’acte de la Delegació territorial del Penedès per la Diada Nacional de Catalunya

Divendres 8 de setembre: matí d’assemblea a la Mancomunitat de l’Abornar i tarda de l’acte de la Delegació territorial del Penedès per la Diada Nacional de Catalunya

A les 9 del matí tenim Assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. És la primera de la legislatura i la primera que fem a les instal·lacions d’Idiada, després de les mesures per la pandèmia.
Tenim cares noves! De la Bisbal s’estrenen la Paqui i el Dani, de l’Ajuntament d’Albinyana s’estrena el Marc i de l’Ajuntament de Santa Oliva s’estrenen els tres membres que en formen part, l’alcalde Christian i dos regidors.
Aprovem els sis punts de l’ordre del dia que són, bàsicament de constitució de l’assemblea per aquest mandat. Després ens reunim amb el director executiu i el director financer d’Idiada, sempre és un plaer conversar amb ells, els directors de l’empresa més important de la comarca.

Per la tarda tenim l’honor d’acollir l’acte que organitza la Delegació territorial de la Generalitat al Penedès, per la Diada Nacional de Catalunya.
A dos quarts de 6 de la tarda arriba l’amic i conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Al cap d’una minuts arriba el Delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar. Juntament amb l’equip de govern, ens reunim al despatx on el Conseller signa al llibre d’honor de l’Ajuntament. Després conversem sobre diversos temes importants pel municipi.

A les sis de la tarda sortim per anar a la Plaça de l’església, una plaça plena d’autoritats i de bisbalencs i bisbalenques que volen gaudir d’aquest acte.
Primer faig el parlament i presento al Delegat del Govern al Penedès, que ens dirigeix unes paraules.

A continuació la regidora de cultura, Judith Vidal, presenta a l’Aida i la Júlia que ens interpreten dues cançons.

Seguidament, torno a pujar per presentar el Conseller, que fa la cloenda de l’acte. A l’acabar, ens aixequem per cantar els segadors i després compartim coca del forn de les escales i cava de la cooperativa. Ens xerrant una bona estona amb les persones assistents.
Una gran vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari