Divendres 1 de setembre de 2023: començo el mes de setembre amb el sorteig pel cine Gaudí, reunions i festa al Papagai

Divendres 1 de setembre: sorteig pel cine Gaudí, reunions i festa al Papagai

Avui divendres comencem el mes de setembre amb el dia ple de reunions i festa!

A primera hora vaig, amb el regidor d’ensenyament, a saludar a la directora i tècniques de la llar d’infants municipal que avui comencen a preparar el nou curs escolar. Són molt bones professionals!

Després torno a l’Ajuntament pel sorteig de vendre entrades pel cicle Gaudí de cinema en català. La Judith, regidora de cultura, convida totes les entitats per si volen venir i participar de la venda d’entrades per les diferents sessions del cinema Gaudí. Una altra manera de donar suport a les entitats!
Venen l’Associació de Gent Gran, els Senderistes bisbalencs, el Grup de Geganters i Grallers de la Societat, l’Associació de dones la Roca Foradada i la Coral Antistiana.
Sabem les pel·lícules que projectarem de setembre a desembre però, com que venen cinc entitats, sortegem també la de gener encara que no sapiguem quina pel·lícula serà. Tindrem grans pel·lícules! Gràcies entitats per participar-hi!

Després continuo amb dues reunions, una telemàtica i una presencial.

A les vuit del vespre som al Papagai, que comencen les festes. Són les últimes festes d’urbanitzacions d’aquest estiu!
Comencem amb havaneres però abans la presidenta de l’Associació em demana unes paraules per començar, on aprofito per agrair tota la feina d’organització d’aquestes festes, que són les primeres que organitza l’associació. Gaudim molt de les havaneres amb el grup “La vella Lola”, i del rom cremat que ens prepara el Pere.

Després de les havaneres, la Paella de l’Isma amb el Pere i la Cristina, ja tenen la paella a punt. Boníssima com sempre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari