Dilluns 14 d’agost de 2023: 5è dia de Festa Major amb els versots, correfoc i nit jove

Dilluns 14 d’agost: 5è dia de Festa Major amb els versots, correfoc i nit jove

Sort que aquest matí no hi ha cap activitat! Així podem descansar per agafar forces i aguantar bé aquesta tarda i nit i demà, que és el dia fort.

Comencem a les 8 del vespre amb els versots. Avui fa divuit anys que hi ha grup de diables i, per tant, divuit anys de versots! Els versots són una sàtira a l’actualitat municipal i sempre ho fan amb molta, molta gràcia! Sembla que algun regidor nou i seguidors d’alguna llista de la oposició, s’han escandalitzat per aquests versots quan, no han assistit ni als versots ni a cap altre acte de Festa Major! A tota aquesta gent dir-los que, abans de presentar-se a una llista o de donar-hi suport obertament, primer haurien de saber a quin poble són, quines costums i tradicions hi ha i haver assistit en anys anteriors a les festes. Trobo vergonyós i insultant que regidors no coneguin ni les tradicions del municipi ni les del pa´`is, perquè de versots se’n fan a molts llocs i formen part de la tradició de festa i foc. Deixant de banda això, felicitats ball de diables!

Després anem a sopar i tot seguit, el correfoc. El poble es queda a les fosques i s’il·lumina pel foc dels diables. Impressionant!

I després cap a l’envelat per la nit jove amb la Fúmiga, la Traca i Dj. Després de la Fúmiga ja vaig a dormir que demà toquen matinades!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari