Diumenge 13 d’agost de 2023: 4rt dia de Festa Major amb tir al plat, missa i sardanes, tómbola, actuació infantil, sopar de diables i nit de música i rock

Diumenge 13 d’agost: 4rt dia de Festa Major amb tir al plat, missa i sardanes, tómbola, actuació infantil, sopar de diables i nit de música i rock

A les 9 del matí el Feliu i jo som al camp de tir al plat de Cal Rutllat. Com cada any, la Societat de Caçadors de la Bisbal, organitzada la tirada al plat de Feta Major. Primer l’esmorzar i després el tir al plat. Com sempre, molt bon ambient!

Baixem per la tómbola, que cada any fa el Ferreret. Fa molta calor però els nens i nenes fan cua per la tómbola. Moltes gràcies Josep!

Anem cap a missa i, al final cantem els goigs de Santa Maria, escrits per Mossèn Pau Calders. Quan acaba la missa, entra la cobla i els Dansaires del Penedès. Emoció el sentir la sardana i veure la ballada dins l’església. Després, tot i la calor, sortim a la plaça per ballar unes sardanes al migdia. M’agrada molt ballar sardanes.

Després de dinar, m’arribo a l’actuació infantil amb el Pot Petit. Una bogeria de molta i molta gent, tot un èxit!

Quan s’acaba anem al sopar que cada any organitza el ball de Diables de la Bisbal. Enguany fa deu anys que l’organitzen i ens han dit que hem d’anar de gala. Per això, el nostre grup portem unes cartolines per anar de gala, de “poma gala”!
Tot molt bo, com sempre, i molt bona companyia. Felicitats diables per aquest sopar de més de cinc-centes persones!

Acabem de sopar i anem a l’envelat, amb un cartell de luxe! Primer amb l’espectacle tribut a la gran Raffaella Carrà, que fa cantar i ballar a tot el públic. Després un grandíssim tribut de Rock amb Ready to rock. Si mai teniu ocasió de gaudir-los, aneu-hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari