8 i 9 d’agost de 2023: dimarts i dimecres de reunions i dels pacs de Festa Major

8 i 9 d’agost: dimarts i dimecres de reunions i dels pacs de Festa Major

El dimarts 8 d’agost al matí tenim l’última reunió d’organització de la Festa Major. Tot està a punt!
Per la tarda tinc primer una reunió i després baixo al vestíbul de l’Ajuntament amb la resta d’equip de govern per donar els pacs de Festa Major. Ho vam començar per la pandèmia, donant les mascaretes de Festa Major i l’any passat amb la capseta de la Festa Major.

Avui i demà anem donant els pacs fins que s’acabin. Enguany és una gorra, un got i un pal de llum. Estem de 6 de la tarda a les 9 del vespre amb els pacs, gràcies a tots els bisbalencs i bisbalenques que heu vingut!

El dimecres 9 d’agost al matí tinc una reunió. Després anem a donar una volta pel mercat i compro tasses de la Festa Major a la Zara, xulíssimes!
Per la tarda, des de les 6, seguim donant el pac de Festa Major fins a quarts de vuit del vespre, que ja s’ha acabat. El Ball de diables ja està apuntant per les taules del sopar, i aprofitem per reservar taula.

Ja tenim la Festa Major a tocar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari