Dissabte 5 d’agost de 2023: futbolí humà, 24h de futbol sala i festa al Priorat

Dissabte 5 d’agost: futbolí humà, 24h de futbol sala i festa al Priorat

Pel matí, després d’anar a comprar, vaig a l’escola nova per seguir gaudint de les 24h de futbol sala i de l’activitat de futbolí humà, a través de la regidoria de joventut amb el Joan i de Jove Baix Penedès.
El futbolí és al gimnàs de l’escola i de seguida hi ha nens, joves i adults que s’hi apunten. Una gran iniciativa gràcies al Joan i l’Arantzazu!

Fora segueixen els partits de futbol sala que van començar ahir divendres a les 9 del vespre i que només han parat unes hores aquesta matinada. Molt bon ambient, esport, joventut i ganes de passar-s’ho bé!

Per la tarda torno a les últimes hores del torneig de futbol sala, amb les semifinals. Després fan un descans i a les 8 del vespre la gran final! Dos grans equips!
Arriba l’hora de donar els premis als dos primers classificats i tinc l’honor de donar, juntament amb el Joan regidor d’esports, el primer premi. Moltes felicitats als guanyadors i moltes felicitats als organitzadors, ha estat tot un èxit! L’any que ve més i millor!

I del futbol marxo cap al Priorat pel sopar i ball de la festa. Sopem molt i molt bé i després un ball animat. El sopar el preparen P.I.C.A., que són els que també porten la barra. Passada la mitjanit anem cap a casa, que ja és hora i demà segueix la festa al Priorat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari