Divendres 4 d’agost de 2023: reunions, festa al Priorat i comencen les 24h de futbol sala com acte previ de Festa Major

Divendres 4 d’agost: reunions, festa al Priorat i comencen les 24h de futbol sala com acte previ de Festa Major

A les 9 del matí tinc reunió amb unes veïnes i després, a les 10 del matí tenim reunió de Festa Major. Ens reunim l’equip de govern amb tècnics i treballadors municipals per preparar la logística de la Festa Major d’horaris, serveis, … tot a punt perquè tot vagi bé i sigui una gran Festa Major! La setmana que ve, abans de començar la festa, ens tornarem a reunir.

Per la tarda anem al Priorat, que comencen les festes. Quan arriben hi ha animació infantil i aprofitem per pagar dinars i sopars d’aquests dies al Priorat. Visitem l’exposició de treballs manuals que van una colla de veïnes durant tot l’any al local social, una preciositat i moltes hores de feina!

Del Priorat anem al pati de l’escola nova perquè comencen les 24h de futbol sala, gràcies a persones com el Xavi i l’Oriol! I gràcies també a l’associació in Memoriam Salva Ribas, per donar-los suport! El Joan, regidor de joventut i esports també juga en un equip, molts ànims!
Aquest és el primer acte de Festa Major, ja hi som!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari