2 i 3 d’agost de 2023: dimecres i dijous de Consell Comarcal, reunions, castells de Firagost i concert a Tarragona

2 i 3 d’agost: dimecres i dijous de Consell Comarcal, reunions, castells de Firagost i concert a Tarragona

El dimecres 2 d’agost al matí és ple de reunions, tomb pel mercat, preparatius Festa Major, … a tope!
A les 6 de la tarda tenim el primer Ple de la legislatura del Consell Comarcal del Baix Penedès. El fem a la sala del Centre Cívic de l’estació del Vendrell, perquè som molts consellers i a l’edifici del Consell Comarcal no hi cabem.
Avui és el Ple de cartipàs, on s’aproven les carteres de cada conseller/a de govern, les periodicitats de les sessions d’òrgans de govern (Ple, Junta, comissions informatives i comissió de comptes), retribucions i la delegació de consellers a diversos òrgans i entitats.
Per tercera legislatura consecutiva, formo part del govern del Consell Comarcal, per seguir treballant per la comarca i també per la Bisbal desde la comarca. Com la legislatura anterior, portaré la conselleria de serveis de suport als ajuntaments, no és “vistosa” però molt útil pels catorze municipis de la comarca. Un honor seguint treballant pel Baix Penedès!

Al sortir del Consell passo per la Bisbal i anem al Firagost, a Valls. Anem a la diada castellera del Firagost, a un quart de nou del vespre amb les dues colles locals. Una gran diada! La Colla Joves Xiquets de Valls fan el 3d9 amb folre, el 4d9 amb folre i el 5d8, i la Colla Vella dels Xiquets de Valls el 3d9 amb folre, el 4d9 amb folre i pilar i el 4d9 amb folre. Una gran actuació! Marxem abans que facin els pilars.

El dijous 3 d’agost al matí a l’Ajuntament amb diverses reunions. Per la nit vaig a Tarragona amb mon fill i dos amics, pel concert de la Mushkaa a l’espai jove de Tarragona. Un concert ple d’adolescents i pares i mares acompanyants, per veure una de les cantants que més triomfen: la Mushkaa. M’ha agradat! Un concert que comença a les 9 del vespre i que a mitjanit ja som a casa. Molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari